• kamada-daya-banner-1112

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Shenzhen Kamada Electronic Co., Ltd - Kamada Power

Shenzhen Kamada Electronic Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi dhuwur sing spesialisasine ing riset lan pangembangan, manufaktur lan dodolan baterei lithium wesi fosfat kanggo sistem panyimpenan energi, sistem panyimpenan energi komersial, baterei ion sodium, solusi baterei pengganti sla.

Produk kita nduweni kualifikasi ISO9001, UL, CB, IEC62133, CE, ROHS, UN38.3 lan standar MSDS lan akeh ditrapake kanggo sistem panyimpenan energi Komersial, baterei ion natrium, sistem panyimpenan omah solar, UPS, Kréta Golf, troli, Yacht Perahu Nelayan, Forklift lan area baterei khusus liyane, Tim R&D kita bisa kanggo riset lan pangembangan hardware lan piranti lunak.

Kamada duwe tim insinyur sing apik banget kanthi pengalaman sing sugih ing pangembangan riset baterei lan tansah menehi perhatian marang pangembangan latet ing baterei lithium lan aplikasi paling anyar.

Saiki, kita ndhukung macem-macem solusi baterei sing disesuaikan saka RS485 / RS232 / CANBUS / Bluetooth, pemerataan aktif, pemanasan mandiri baterei, pangisi daya lan kontrol suhu dhuwur lan sithik. Ing wektu sing padha, ana klompok produksi profesional lan manajemen kualitas. tim, kang strictly kontrol proses produksi kanggo saben langkah.

 

 

Pabrik Baterai Kamada Power

Pameran Baterei Daya Kamada

pameran produsen baterei lithium daya kamada

Sertifikasi

kamada-daya-baterei-sertifikasi

Produsen Baterei Lithium Ion Daya Kamada

Produsen Baterei Lithium ion Daya Kamada