• kamada-daya-banner-1112

Hubungi Kita

Hubungi Kita

Daya Kamada

Shenzhen Kamada Electronic Co., Ltd

Email Kita

kerry@kmdpower.com

alamat

Gedung 4, Mashaxuda High-tech Industry Park, Pingdi Street, Longgang District 518117, Shenzhen, Guangdong, PR China.

tim daya kamada

Pabrik Daya Kamada Nyedhiyani Solusi Baterei Kustomisasi

Dhukungan Kustomisasi baterei panyimpenan energi omah, sistem panyimpenan energi komersial lan industri, baterei kendaraan kacepetan kurang, lan solusi baterei sodium-ion

Kamada Power bisa mbantu sampeyan ngatur baterei kanthi cepet, mbedakake produk, nambah daya saing, lan cepet nanggapi owah-owahan pasar lan kesempatan bisnis!

Baterei sing disesuaikan

Produksi Cepet

Pangiriman Cepet

Kualitas paling apik

Harga Pabrik

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita