• kamada-daya-banner-1112

produk

 
  • 60V 72V 50Ah 80Ah 100Ah Lithium LiFepo4 Baterai untuk Paket Baterai Golf Cart

    60V 72V 50Ah 80Ah 100Ah Lithium LiFepo4 Baterai untuk Paket Baterai Golf Cart

    1. Lithium wesi fosfat baterei (LiFePO4).

    2. Saiki teknologi lithium paling aman.

    3. resistance banget kanggo planggaran.

    4. Kurang saka 3 % self discharging.

    5. Maintenance-free, modular lan bobot entheng Nganti 60 % bobot bobot.

    6. Sajarah panyimpenan ngawasi baterei Dibangun ing proteksi safety.

    7. Quality dijamin5 Taun Warranty, 10-15 Taun Dirancang urip layanan.

  • Kamada Power 12v 100Ah Lifepo4 Baterei

    Kamada Power 12v 100Ah Lifepo4 Baterei

    • Model:12.5V 100Ah LiFePO4 Lithium RV baterei
    • Bobot:11 KGS
    • ukuran:266*168*209 mm
    • Sertifikat:CE/UN38.3/MSDS
    • Produsen baterei Lifepo4:Daya Kamada
    • Jinis baterei:Baterei Lifepo4 utawa Baterei Ion Sodium
    • Fitur inti:Bluetooth, Wifi, pemanasan otomatis, APLIKASI Khusus, IP67
    • Dhukungan baterei:Grosir, OEM.ODM 12V 100Ah Lifepo4 Baterei
    • Garansi:5 taun
    • Wektu Pangiriman:7-14 dina kanggo conto, 35-60 dina kanggo produksi massal
    • Aplikasi:Baterei RV, Baterei Boot & Fishing, Baterei Tenaga Surya & Angin, Baterei Camping, Baterei Aplikasi Off-Grid
  • 48V 200Ah 10kwh 5kwh Lithium Lifepo4 Baterei Kabeh Ing Siji Sistem Panyimpenan Surya Sistem Hibrid Inverter Built-in

    48V 200Ah 10kwh 5kwh Lithium Lifepo4 Baterei Kabeh Ing Siji Sistem Panyimpenan Surya Sistem Hibrid Inverter Built-in

    1. Skalabilitas

    2. Urip dawa lan safety

    3. Gampang kanggo nginstal lan nggunakake

    4.Multiple mode kerja

    5. Pangisian daya sing cepet lan fleksibel

     

  • Kamada Power C&I Energy Storage CESS 100kwh Battery Storage BESS Sistem Penyimpanan Energi Komersial Industri

    Kamada Power C&I Energy Storage CESS 100kwh Battery Storage BESS Sistem Penyimpanan Energi Komersial Industri

    • Model:Daya Kamada100 kWhySistem Panyimpenan Energi Komersial
    • Bobot:1300/1500 kg
    • Kapasitas:100 kWh
    • daya Rated:50kw
    • ukuran:2100 * 1100 * 1000 mm
    • Sertifikat:Paket baterei IEC 62619 UN38.3
    • Produsen Sistem Panyimpenan Energi 100kWh:Daya Kamada
    • Jinis baterei:Paket LifePO4 3.2V / 280Ah, 1P16S
    • Fitur inti:Utilitas dhukungan, solar, generator akses multi-standar, paralel modular, manajemen visualisasi cerdas, pengiriman integrasi sistem, akses ing situs menyang beban bisa digunakake, ora perlu debugging
    • Dhukungan baterei:Grosir, OEM.ODM Custom 100kwh sistem panyimpenan energi
    • Garansi:10 taun
    • Wektu Pangiriman:7-14 dina kanggo conto, 35-60 dina kanggo produksi massal
  • Kamada Powerwall Sodium Ion Battery 10kWh Supplier Factory Produsen

    Kamada Powerwall Sodium Ion Battery 10kWh Supplier Factory Produsen

    Baterei ion Sodium Kamada Powerwall 10kWh, solusi panyimpenan energi inovatif sing dirancang kanggo ngowahi kebutuhan serep daya sampeyan.Kanthi teknologi ion sodium sing canggih, baterei iki njamin kinerja lan daya tahan sing dipercaya.Seneng daya serep sing dawa tanpa repot ngisi ulang sing kerep, amarga kemampuan ngisi daya cepet lan umur sing luwih dawa, nyedhiyakake nganti 10,000 siklus daya sing bisa dipercaya.Cocog kanggo setelan omah lan komersial, nawakake kapasitas panyimpenan sing akeh, sing bisa nguwasani peralatan lan piranti penting kanggo wektu sing suwe.Pamit kanggo gangguan listrik lan ngrampungake masa depan sing luwih cerah lan lestari kanthi solusi energi sing dipercaya iki.

  • Kamada Power 24V 100Ah Baterai Lithium

    Kamada Power 24V 100Ah Baterai Lithium

    • Model:Baterei Lithium 24V 100Ah
    • Bobot:24KGS
    • ukuran:522*238*218 mm
    • Sertifikat:CE/UN38.3/MSDS
    • Produsen baterei Lifepo4:Daya Kamada
    • Jinis baterei:Baterai Lifepo4 Kab
    • Fitur inti:Bluetooth, Wifi, pemanasan otomatis, APLIKASI Khusus, IP67
    • Dhukungan baterei:Grosir, OEM.ODM 24V 100Ah Lifepo4 Baterei
    • Garansi:5 taun
    • Wektu Pangiriman:7-14 dina kanggo conto, 35-60 dina kanggo produksi massal
  • 10kWh baterei Power wall Ngarep baterei Storage

    10kWh baterei Power wall Ngarep baterei Storage

    Kamada powerwall 10kwh sing dipasang ing tembok serep baterei omah minangka piranti panyimpenan energi omah sing cerdas sing menehi kemampuan kanggo nyimpen daya sing digawe dening sistem solar ing papan utawa saka kothak kanggo digunakake minangka cadangan baterei omah darurat.Senadyan daya tarik minangka piranti daya darurat, Powerwall dirancang saka awal minangka cara kanggo sing duwe omah karo sistem solar ing situs kanggo ngluwihi daya sing diasilake nalika awan awan nganti wengi.

    • Baterai Lithium Iron Fosfat (LiFePO4).
    • Saiki teknologi lithium paling aman.
    • Resistance banget kanggo penyalahgunaan.
    • Kurang saka 3% self discharging.
    • Bebas pangopènan, modular lan bobot entheng Nganti 60% bobot.
    • Sajarah panyimpenan ngawasi baterei Dibangun ing proteksi safety.
    • Kualitas dijamin 5 Taun Garansi, 10-15 Taun Dirancang urip layanan.
    • port komunikasi kasedhiya. Werna customizable, wheel .
    • Strip cahya bisa disesuaikan kanthi warna.
  • OEM 153.6V 100Ah HV baterei lithium baterei panyimpenan energi kanggo baterei solar

    OEM 153.6V 100Ah HV baterei lithium baterei panyimpenan energi kanggo baterei solar

    KMD High Voltage Lithium ion Battery Pack minangka versi paling anyar saka sistem panyimpenan baterei voltase dhuwur.Sistem sing mentas dirancang nyedhiyakake konektor sing gampang kanggo ngirit wektu sing larang kanggo para installer.Sistem tumpukan nyedhiyakake konfigurasi fleksibel saka kapasitas 5kWh nganti 30 kWh. 

    Baterai Solar Tegangan Tinggi yaiku sistem baterei omah sing bisa diisi ulang sing dipasang nganggo panel surya.Nalika srengenge munggah, solar wiwit nguwasani omah.Nalika daya tambahan dibutuhake kanggo omah, omah bisa narik saka kothak sarana.

    Baterei HV diisi solar ing wayah awan, nalika panel surya ngasilake listrik luwih akeh tinimbang sing digunakake ing omah.Baterei Tegangan Dhuwur banjur nyimpen energi kasebut nganti mbutuhake omah, kayata nalika solar ora ngasilake maneh ing wayah wengi, utawa nalika jaringan utilitas offline nalika listrik mati.

    Nalika srengenge metu ing dina sabanjure, solar ngisi ulang baterei voltase dhuwur supaya sampeyan duwe siklus energi sing bisa dianyari sing resik.

  • Pabrik Wall Mounted Baterei Deep Cycle Solar Battery Lifepo4 200Ah 24V Lithium Battery

    Pabrik Wall Mounted Baterei Deep Cycle Solar Battery Lifepo4 200Ah 24V Lithium Battery

    Daya KamadaBaterei Panyimpenan Energi Ngarepnawakake kinerja ngédap.Baterei Lithium 10KWH yaiku baterei powerwall sing dipasang ing tembok.Iki nyedhiyakake bukti banyu IP20 lan garansi 5 taun.Baterei iki dibangun kanggo tahan luwih saka 6000 siklus.Iki kalebu proteksi sirkuit cendhak, overcharge, lan over-discharge.Baterei Lithium 10KWH nduweni sirkuit sing seimbang lan bisa nyambungake pirang-pirang seri maksimal 15 baterei kanthi podo karo.

    Deskripsi Produk:

    Nomer Model: KMD-PL48200
    Kapasitas Nominal: 10KWH 200Ah
    Tegangan Nominal: 51.2V

  • Kabeh Ing Siji Sistem Baterai Stackable 51.2V 500Ah 25kwh 200Ah 10kwh Solar Lithium LiFePO4 Baterai

    Kabeh Ing Siji Sistem Baterai Stackable 51.2V 500Ah 25kwh 200Ah 10kwh Solar Lithium LiFePO4 Baterai

    KMD 5kWh 10kWh 15kWh 20kWh All-in-one Sistem Panyimpenan Baterei Solar Ngarep Kanthi Inverter minangka versi paling anyar saka sistem panyimpenan baterei.Sistem sing mentas dirancang nyedhiyakake konektor sing gampang kanggo ngirit wektu sing larang kanggo para installer.Sistem tumpukan nyedhiyakake konfigurasi fleksibel saka 5.12kWh nganti 20.48 kWh kapasitas.

    KMD All-in-one Home Solar Battery Storage System With Inverter yaiku sistem baterei omah sing bisa diisi ulang sing dipasang nganggo panel surya.Nalika srengenge munggah, solar wiwit nguwasani omah.Nalika daya tambahan dibutuhake kanggo omah, omah bisa narik saka kothak sarana.

  • 51.2v 128V 100ah Baterei Rak Server 10kw 20kw Baterei Lifepo4

    51.2v 128V 100ah Baterei Rak Server 10kw 20kw Baterei Lifepo4

    Kamada 48V LifePO4 Rack Server Batereiiku solusi Newest kita kanggo rak dipasang daya, lan apa sampeyan kudu daya pusat data massive utawa nyetel ngarep munggah kanggo kamardikan off-grid, Kamada jawaban sampeyan!

    Kuda kerja baterei iki cocog kanggo pusat data lan aplikasi daya dhuwur liyane, menehi 5kWh 10kWh energi sing resik lan dipercaya.Desain sing apik banget cocog karo rak peralatan standar, nggawe instalasi gampang.Uga dilengkapi karo 2 port Ethernet lan Voltmeter LED, supaya sampeyan bisa kanthi gampang ngawasi panggunaan energi nalika BMS canggih kita njaga baterei kanthi aman lan swara.

    Apa sampeyan bisnis cilik, perusahaan gedhe, utawa pemilik omah sing ora ana jaringan, baterei server rak Kamada 48V bakal ngirit wektu lan dhuwit minangka salah sawijining baterei LiFePO4 sing paling irit energi lan biaya-efektif ing pasar!Pick munggah baterei server rak Kamada 48V

  • Stackable Modular 51.2V 200Ah Kabeh Ing Siji 10kwh 15kwh 20kwh Lifepo4 kanggo panyimpenan Energi Ngarep

    Stackable Modular 51.2V 200Ah Kabeh Ing Siji 10kwh 15kwh 20kwh Lifepo4 kanggo panyimpenan Energi Ngarep

    KMD 5kWh 10kWh 15kWh 20kWh All-in-one Sistem Panyimpenan Baterei Solar Ngarep Kanthi Inverter minangka versi paling anyar saka sistem panyimpenan baterei.Sistem sing mentas dirancang nyedhiyakake konektor sing gampang kanggo ngirit wektu sing larang kanggo para installer.Sistem tumpukan nyedhiyakake konfigurasi fleksibel saka 5.12kWh nganti 20.48 kWh kapasitas.

    KMD All-in-one Home Solar Battery Storage System With Inverter yaiku sistem baterei omah sing bisa diisi ulang sing dipasang nganggo panel surya.Nalika srengenge munggah, solar wiwit nguwasani omah.Nalika daya tambahan dibutuhake kanggo omah, omah bisa narik saka kothak sarana.