• kamada-daya-banner-1112

Produk

Baterai Tumpuk Tegangan Tinggi 380V 400V 50ah 100ah 200ah 20kwh 40kwh 50kwh 100kwh HV Baterai Penyimpanan Surya untuk ESS UPS

Katrangan singkat:

Baterei seri baterei KMD High Voltage Energy Storage minangka versi paling anyar saka sistem panyimpenan baterei voltase dhuwur.Sistem sing mentas dirancang nyedhiyakake konektor sing gampang kanggo ngirit wektu sing larang kanggo para installer.Sistem tumpukan nyedhiyakake konfigurasi fleksibel saka kapasitas 5kWh nganti 30 kWh. 

KMD High Voltage Energy Storage Battery yaiku sistem baterei omah sing bisa diisi ulang sing dipasang nganggo panel surya.Nalika srengenge munggah, solar wiwit nguwasani omah.Nalika daya tambahan dibutuhake kanggo omah, omah bisa narik saka kothak sarana.

Baterei Panyimpenan Energi Tegangan Tinggi KMD diisi solar ing wayah awan, nalika panel surya ngasilake listrik luwih akeh tinimbang sing digunakake ing omah.Baterei Panyimpenan Energi Tegangan Tinggi KMD banjur nyimpen energi kasebut nganti mbutuhake omah, kayata nalika solar ora ngasilake maneh ing wayah wengi, utawa nalika jaringan utilitas offline nalika listrik mati.

Nalika srengenge metu ing dina sabanjure, solar ngisi maneh Baterei Panyimpanan Energi Tegangan Tinggi KMD supaya sampeyan duwe siklus energi sing resik lan bisa dianyari.


Detail Produk

Tag produk

WechatIMG3792

Fitur

Saged High-Powered Darurat-Serep lan Off-Grid Fungsi
Efisiensi Paling Dhuwur Thanks kanggo Sambungan Seri Tegangan Tinggi Nyata
Desain Plug Modular sing Dipatenake Ora Mbutuhake Kabel Internal lan Ngidini Fleksibilitas Maksimal lan Gampang Gunakake
Baterei Grand A Lithium Iron Phosphate (LFP): Keamanan Maksimal, Siklus Urip, lan Daya
Kompatibel Kanthi Inverter Baterei Tegangan Tinggi
Standar Keamanan paling dhuwur
Aplikasi:
Kesehatan omah
Gawe serep ngarep

Aplikasi Produk

WechatIMG3787
WechatIMG3788
suwi (1)
suwi (2)

Profil Perusahaan

Kamada duwe tim insinyur sing luar biasa kanthi pengalaman sing sugih ing riset baterei, pangembangan lan tansah menehi perhatian marang pangembangan paling anyar ing baterei lithium lan aplikasi paling anyar.Saiki, kita ndhukung macem-macem solusi khusus saka RS485 RS232 / CANBUS / Bluetooth, pemerataan aktif, pemanasan otomatis baterei, kontrol suhu dhuwur lan kurang lan ngisi daya.Ing wektu sing padha, wis klompok produksi profesional lan tim Manajemen kualitas, kang strictly kontrol proses produksi kanggo saben langkah.

Modul baterei
Dirating Tegangan baterei 48V/51.2V
Rated Energy 5,12 kWh
Tingkat Pangisian Daya lan Discharge Maks 1C
Jinis baterei LFP (LiFePO4)
Bobot 45KGS
Ukuran (L * W * H) (mm) 651x454x154
Parameter sistem
Struktur Sistem  avsb (14)  avsb (13)  avsb (12)  avsb (11)  avsb (10)  avsb (9)  avsb (15)
Daya Output Rated 5500W
Jumlah Baterei ing Paralel 2 3 4 5 6 7 8
Energi Baterei 10,24 kWh 15,36 kWh 20,48 kWh 25,6 kWh 30,72 kWh 35,84 kWh 40,96 kWh
MPPT Range Tegangan 40~60V
Suhu operasi 0 ℃ ~ + 50 ℃ (Pengisian)/-20 ℃ ~ + 60 ℃ (Mbuwang)
Suhu panyimpenan -30~60 ℃
Kelembapan 5%~95%
Strategi cooling Penggemar
Rating Proteksi Ingress IP20
Komunikasi WiFi/RS485/RS232/CAN (Opsional)
Bobot 130KGS 175KGS 220KGS 265KGS 310KGS 355KGS 400KGS
Ukuran (L * W * H) (mm) 661*464*670 661*464*824 661*464*978 661*464*1132 661*464*1286 661*464*1440 661*464*1594
Sertifikat CE/UN38.3/MSDS
Inverter
Daya Output Rated 5500W
Max.Output Saiki 24A
Dirating Tegangan Output 220/230/240VAC
Frekuensi Rated 50Hz,60Hz
Efisiensi (DC nganti AC) ≥92%
Tegangan Output DC 54VDC
Arus Output DC 30A, nganti 60A
Gelombang Output Gelombang Sinus
Jinis Output Konektor Pluggable
Range Tegangan Input AC Tegangan Lebar 120-280VAC/Tegangan Sempit 170-280VAC
Frekuensi Input AC 50Hz,60Hz
Arus Pengisian AC Inverter 37A
Maks.Pembangkit Listrik PV (Disaranake) 5000W
Tegangan PV Maks 450VDC
MPPT Range Tegangan 120VDC ~ 450VDC
Maks.Arus Pengisian PV (Baterei) 20A
Bobot 23KGS
Ukuran (L * W * H) (mm) 651x454x164

Shenzhen Kamada Electronic Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi dhuwur sing spesialisasine ing riset lan pangembangan, manufaktur lan dodolan baterei lithium wesi fosfat kanggo sistem panyimpenan energi lan solusi baterei pengganti SLA.Produk kita qualified karo standar ISO9001, UL, CB, IEC62133, CE, ROHS, UN 38.3 lan MSDS lan digunakake digunakake kanggo sistem panyimpenan ngarep solar, UPS, Golf Trolley Cart, Yacht, Fishing Boat, AGV, forklift lan wilayah baterei selaras liyane , Tim R&D kita bisa kanggo riset lan pangembangan hardware lan piranti lunak.Fitur lan kaluwihan Desain kabeh-ing-siji modular Instalasi cepet kanthi plug&play Ekspansi kapasitas baterei fleksibel Sel baterei Li Fe PO4, safety lan dipercaya Desain modular lan kabeh-ing-siji, katon kompak lan elegan, baterei bisa ditambahi.

bg_img1

FAQ

Q 1. Apa aku bisa duwe pesenan sampel?

1. Ya, kita welcome supaya sampel kanggo nyoba lan mriksa kualitas.

Q 2. Apa sampeyan nampa nggunakake logo kita?

A: Kabeh produk kita ditampa kanggo nyithak logo sampeyan ing kandang lan kothak paket,
iku gumantung ing jumlah, saka 200pcs kanggo 1000pcs.

Q3.carane kita bisa njamin kualitas?

A: Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;Tansah Inspeksi pungkasan
sadurunge pangiriman;

Q 4. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?

A: CE/TUV/MSDS/ISO/CB/UL/ROHS sertifikat.

Q 5. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Ya, kita pabrik, nyedhiyakake layanan OEM / ODM.

Q6.Cara kanggo milih inverter cocok?

A: Yen beban sampeyan minangka beban resistif, kayata: bolam, sampeyan bisa milih inverter gelombang sing diowahi.
Nanging yen beban induktif lan beban kapasitif,
disaranake nggunakake inverter daya gelombang sinus murni.

Q7.Kepiye carane milih ukuran inverter?

A: Beda jinis panjaluk beban kanggo daya beda.Sampeyan bisa ndeleng beban
nilai daya kanggo nemtokake ukuran inverter daya.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita