• kamada-daya-banner-1112

Produk

Kamada Power C&I Energy Storage CESS 100kwh Battery Storage BESS Sistem Penyimpanan Energi Komersial Industri

Katrangan singkat:

  • Model:Daya Kamada100 kWhySistem Panyimpenan Energi Komersial
  • Bobot:1300/1500 kg
  • Kapasitas:100 kWh
  • daya Rated:50kw
  • ukuran:2100 * 1100 * 1000 mm
  • Sertifikat:Paket baterei IEC 62619 UN38.3
  • Produsen Sistem Panyimpenan Energi 100kWh:Daya Kamada
  • Jinis baterei:Paket LifePO4 3.2V / 280Ah, 1P16S
  • Fitur inti:Utilitas dhukungan, solar, generator akses multi-standar, paralel modular, manajemen visualisasi cerdas, pengiriman integrasi sistem, akses ing situs menyang beban bisa digunakake, ora perlu debugging
  • Dhukungan baterei:Grosir, OEM.ODM Custom 100kwh sistem panyimpenan energi
  • Garansi:10 taun
  • Wektu Pangiriman:7-14 dina kanggo conto, 35-60 dina kanggo produksi massal

Detail Produk

Spesifikasi

Tag produk

Apa 50KW 100 KWH Baterei Commerical Energy Storage System Air-Cooling

Kabinet panyimpenan baterei 50kw 100 kwh nggabungake baterei panyimpenan energi, modul PCS, EMS, sistem manajemen baterei 3 tingkat, modul fotovoltaik, kothak distribusi, AC industri, lsp. Liwat desain pipa khusus, sistem manajemen termal dioptimalake kanggo nggawe sistem operate luwih aman lan efisien.

kamada-daya-100kwh-baterei-komersial-energi-sistem-simpenan

Fitur Sistem Panyimpenan Energi Komersial Baterai 100 KWH

Aman lan Stabil

Dilengkapi sistem proteksi telung tahap kanggo mujudake proteksi sistem kabeh-bunder.

Multiple keuntungan
Ndhukung respon sisih dikarepake lan tanduran daya virtual, éling macem-macem keuntungan Bisa ndhukung ngoper dinamis Sastranegara regulasi energi.

Sinergi cerdas
Strategi ngoper cerdas kanggo macem-macem skenario: cukur puncak lan ngisi lembah, manajemen kapasitas, peningkatan kapasitas dinamis kanggo konsumsi energi anyar, pemantauan lokal lan awan lan hubungan kontrol kanggo respon kurva program.

 

Highly Integrated

Sistem kasebut terintegrasi kanthi lengkap, nggabungake baterei LFP ESS, PCS, EMS, FSS, TCS, IMS, lan BMS.

Long Service Life

Dibangun karo sel LFP Tier siji A+ sing nawakake luwih saka 6000 siklus lan umur layanan luwih saka 10 taun.

Desain Modular

AC lan DC bisa dirancang independen kanggo éling konfigurasi fleksibel, bobot cilik saka unit siji, gampang kanggo nginstal.

 

Ngawasi Jarak Jauh

Operasi baterei lan sistem bisa dipantau saka jarak jauh liwat platform awan, kanthi kemampuan switching remot lan pedhot jaringan.

Fitur Versatile

Modul ngisi daya PV opsional, modul switching off-grid, inverter, STS, lan aksesoris liyane kasedhiya kanggo microgrid lan aplikasi liyane.

Manajemen Cerdas

Layar kontrol lokal nyedhiyakake macem-macem fungsi kayata ngawasi operasi sistem, formulasi strategi manajemen energi, upgrade piranti remot, lan liya-liyane.

 

Sistem Panyimpenan Energi C&I Puncak Cukur lan Lembah Isi

Ngatasi masalah puncak staggered, nambah kualitas daya lan siyap kanggo masalah apa wae

Sistem Panyimpenan Energi Komersial Puncak Cukur lan Lembah Isi

Puncak cukur:Solusi terpusat biasane ditrapake ing sisih generasi energi anyar, nglancarake output.
Isi Lembah:Solusi panyimpenan energi sing disebarake biasane digunakake ing bisnis komersial lan industri skala cilik, ing ngendi panyimpenan energi dikonfigurasi kanggo nyuda panjaluk daya maksimal bisnis ing wektu puncak, kanthi nyuda tarif kapasitas.Iki nambah kualitas daya lan uga bisa digunakake minangka sumber daya serep.

Diagram Arsitektur Sistem Panyimpenan Energi Komersial C&I

Kamada Power 100 kWh Baterei CI Commerical Energy Storage System Diagram Arsitektur

Skenario Aplikasi Sistem Panyimpenan Energi Komersial Baterei 100 kWh

kamada-daya-100kwh-baterei-energi-simpenan-sistem-aplikasi

Sistem Panyimpenan Energi Baterai Kamada Power 100kWh nawakake kinerja sing luar biasa, saengga cocog kanggo macem-macem aplikasi kalebu peternakan, fasilitas peternakan, hotel, sekolah, gudang, komunitas, lan taman surya.Iki kompatibel karo sistem solar grid-tied, off-grid, lan hibrida

Kamada Power 100 kWh Baterei C&I Sistem Panyimpenan Energi Keuntungan EMS

Puncak Cukur lan Isi Lembah
Miturut strategi pangisi daya lan pangisi daya puncak lan lembah sing dikonfigurasi, sistem panyimpenan energi bisa diisi sajrone jam lembah kanthi rega murah lan dibuwang sajrone jam puncak sing regane dhuwur, sing kanthi efektif nyuda biaya konsumsi listrik kanggo pangguna.
pangayoman daya kuwalik
Sistem EMS kanthi dinamis lan otomatis nyetel dhewe miturut kahanan konsumsi daya, nyegah arus mundur sing ora sah saka panyimpenan energi lan daya PV menyang kothak.
Ekspansi Kapasitas Dinamis
Nalika pangguna mbutuhake trafo kanggo mbukak overloaded ing wektu tartamtu, EMS bisa nyetel panyimpenan energi lan mbukak, mbosenke nambah kapasitas trafo, lan ngurangi biaya nambah kapasitas statis trafo.
Manajemen dikarepake
EMS ngontrol discharge saka kapasitas panyimpenan kanggo ngindhari konsumsi daya mbukak ngluwihi kapasitas maksimum trafo, asil ing expenditure saka daya kapasitas trafo.
Serep daya off-grid
Yen ana kegagalan kothak, EMS ngidini sistem panyimpenan energi kanggo ngalih menyang mode operasi off-grid independen (mode tegangan konstan) kanggo ndhukung beban kanggo terus konsumsi daya normal nganti kothak dibalèkaké.
Konsumsi Sumur Grid
Kanthi dhukungan saka sistem panyimpenan energi, daya sing diasilake dening PV bisa disimpen sauntara banjur dibebasake yen dibutuhake, saéngga nyepetake panjaluk sistem tenaga listrik.

Kasus Aplikasi Sistem Panyimpenan Energi Komersial Kamada Power

Kasus Aplikasi Sistem Panyimpenan Energi Komersial Kamada Power 002

Kamada Power Energy Storage System Produsen Proses Produksi Pabrik

Kamada-Power-Lithium-ion-Baterai-Produsen-Pabrik-Proses Produksi 02

Produsen Baterai Kamada Power

Kamada Power Lithium ion Baterei Produsen Pabrik Show

Pabrik Baterei Daya Kamada ngasilake kabeh jinis solusi baterei oem odm sing disesuaikan: baterei solar ngarep, baterei kendaraan kacepetan rendah (baterei golf, baterei RV, baterei lithium sing diowahi timbal, baterei cart listrik, baterei forklift), baterei laut, baterei kapal pesiar. , baterei voltase dhuwur, baterei tumpuk,baterei sodium ion, sistem panyimpenan energi industri lan komersial

Pitakonan Paling Sering

Apa sistem panyimpenan energi C&I?

Sistem panyimpenan energi Komersial lan Industri (C&I) dirancang khusus kanggo aplikasi ing sektor komersial lan industri, kalebu pabrik, gedung perkantoran, pusat data, sekolah, lan pusat perbelanjaan.Sistem kasebut ngidini bisnis lan organisasi ngoptimalake konsumsi energi, nyuda biaya, njamin daya serep, lan nggampangake integrasi sumber energi sing bisa dianyari.

Sistem panyimpenan energi C&I biasane nduweni kapasitas sing luwih gedhe tinimbang mitra omah kanggo nyukupi kabutuhan energi sing luwih dhuwur kanggo fasilitas komersial lan industri.Teknologi utama sing digunakake ing sistem iki yaiku basis baterei, asring nggunakake baterei lithium-ion kanggo kapadhetan energi sing unggul, umur siklus lengkap, lan efisiensi.Nanging, gumantung saka syarat energi tartamtu lan kondisi operasional fasilitas kasebut, teknologi panyimpenan energi liyane kayata panyimpenan energi termal, panyimpenan energi mekanik, lan panyimpenan energi hidrogen uga bisa ditemokake ing setelan C&I.

Kepiye cara kerja sistem panyimpenan energi C&I?

Sistem panyimpenan energi Komersial lan Industri (C&I) beroperasi padha karo sistem omah nanging ing skala sing luwih gedhe kanggo nyukupi kabutuhan energi sing luwih dhuwur kanggo fasilitas komersial lan industri.

Sistem kasebut nyimpen listrik saka sumber sing bisa dianyari kaya panel surya utawa jaringan sajrone wektu sing ora ana puncak.Sistem manajemen baterei (BMS) njamin pangisian daya sing aman lan efisien.Energi sing disimpen diowahi saka arus searah (DC) dadi arus bolak-balik (AC) kanthi inverter menyang peralatan lan piranti listrik.

Pemantauan lanjut ngidini manajer fasilitas nglacak generasi, panyimpenan, lan konsumsi energi kanthi wektu nyata.Kapabilitas iki ngoptimalake panggunaan energi, nyuda biaya, lan ndhukung interaksi kothak liwat program respon panjaluk lan ngekspor keluwihan energi sing bisa dianyari.

Sistem panyimpenan energi C&I ningkatake efisiensi energi, nyuda biaya, lan ndhukung upaya kelestarian kanggo bisnis.

Apa keuntungan saka sistem panyimpenan energi C&I?

1. Peak Demand Management & Load Shifting :Nulung bisnis kanggo nyuda biaya energi lan nambah manajemen energi kanthi nggunakake energi sing disimpen sajrone wektu panjaluk listrik paling dhuwur.

2. Daya serep:Nyedhiyani daya darurat, nyilikake downtime lan potensial mundhut revenue, nalika uga bolstering daya tahan lan linuwih fasilitas.

3. Integrasi Energi Terbarukan:Ngoptimalake panggunaan sumber energi sing bisa dianyari, nyengkuyung tujuan kelestarian lan netepi mandat energi sing bisa dianyari.

4. Dhukungan Grid:Aktifake fasilitas komersial lan industri kanggo melu ing inisiatif respon panjaluk lan nyedhiyakake layanan kothak, ngasilake tambahan revenue lan nambah stabilitas kothak sakabèhé.

5. Peningkatan Efisiensi Energi:Mbantu bisnis ngoptimalake panggunaan energi lan nyuda konsumsi energi sakabèhé kanthi nggunakake energi sing disimpen kanggo ngatur fluktuasi permintaan energi.

6. Stabilitas Daya sing Ditingkatake:Ningkatake kualitas daya kanthi ngatur voltase lan nyuda fluktuasi ing infrastruktur jaringan lokal.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  •  

    50 kw/100 kWh 100 kW/215 kWh
    Model KMD-CI-10050A-ESS KMD-CI-215100A-ESS
    Daya input PV Max 50 kW 100 kW
    Max.Pv input swara 620V 680V
    STS STS Opsional STS Opsional
    Transformer Transformer ing njero Transformer ing njero
    Metode pendinginan AC 2000W digawe adhem AC udhara 3000/4000W
    Baterei (DC)
    Kapasitas baterei Rated Baterei 100 kWh 215 kWh /baterei 200 kwh
    Sistem Rated Tegangan 302.4V-403.2V 684V-864V
    Jinis baterei LFP3.2V LFP3.2V
    Kapasitas Sel Baterei 280Ah 280Ah
    Seri Baterei 1P16S 1P16S
    AC
    Daya AC Rated 50 kW 100 kW
    Rated AC Saiki 72A 144A
    Rated Tegangan AC 380VAC, 50/60Hz 380VAC, 50/60Hz
    THDi <3% (Rated power)
    PF -1 anjog TO +1 lagging
    Parameter Umum
    Tingkat perlindungan IP55
    Mode isolasi Non-Isolasi
    Suhu operasi -40~55 ℃
    Altitude 3000m(>3000m derating)
    Antarmuka Komunikasi RS485 / CAN2.0 / Ethemet / cntact garing
    Ukuran (HWD) 210011001000 236016001000
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita