• kamada-daya-banner-1112

Sistem Panyimpenan Energi Komersial

Kamada Power: Pimpinan ing C&I Energy Storage Solutions

Kamada Power minangka produsen lan pemasok sistem panyimpenan energi komersial lan industri (C&I) sing adhedhasar ing China.Sistem kita mbantu konsumen energi gedhe ngatur kabutuhan energi kanthi luwih efektif.Kanthi nggunakake energi sing bisa dianyari, solusi kita ora mung nyuda emisi gas omah kaca nanging uga menehi keuntungan sing signifikan kayata nyuda biaya energi lan nambah efisiensi energi.

Sistem Panyimpenan Energi Baterei Lithium-Ion

Baterei litium-ion minangka cara sing paling akeh digunakake kanggo panyimpenan energi saiki, dikenal kanthi kapadhetan energi sing dhuwur, tingkat respon sing cepet, lan wektu ngeculake sing luwih dawa.Gumantung ing aplikasi, sistem panyimpenan energi baterei lithium-ion kita dikategorikaké dadi telung jinis utama:
  • Sistem Panyimpenan Energi Skala Gedhe:Dirancang kanggo ndhukung kothak daya kanthi kapasitas sing cukup.
  • Sistem Panyimpenan Energi Industri lan Komersial:Sistem kapasitas sing luwih cilik digunakake kanggo daya serep ing panggonan kaya mall lan pusat data.
  • Sistem Panyimpenan Energi Seluler:Solusi portabel kanggo kabutuhan daya sauntara, kayata karya pangopènan utawa sumber daya darurat.
 
  • Kamada Power C&I Energy Storage CESS 100kwh Battery Storage BESS Sistem Penyimpanan Energi Komersial Industri

    Kamada Power C&I Energy Storage CESS 100kwh Battery Storage BESS Sistem Penyimpanan Energi Komersial Industri

    • Model:Daya Kamada100 kWhySistem Panyimpenan Energi Komersial
    • Bobot:1300/1500 kg
    • Kapasitas:100 kWh
    • daya Rated:50kw
    • ukuran:2100 * 1100 * 1000 mm
    • Sertifikat:Paket baterei IEC 62619 UN38.3
    • Produsen Sistem Panyimpenan Energi 100kWh:Daya Kamada
    • Jinis baterei:Paket LifePO4 3.2V / 280Ah, 1P16S
    • Fitur inti:Utilitas dhukungan, solar, generator akses multi-standar, paralel modular, manajemen visualisasi cerdas, pengiriman integrasi sistem, akses ing situs menyang beban bisa digunakake, ora perlu debugging
    • Dhukungan baterei:Grosir, OEM.ODM Custom 100kwh sistem panyimpenan energi
    • Garansi:10 taun
    • Wektu Pangiriman:7-14 dina kanggo conto, 35-60 dina kanggo produksi massal
  • Kamada Power C&I Penyimpanan Energi CESS 215kwh Penyimpanan Baterai BESS Sistem Penyimpanan Energi Komersial Industri

    Kamada Power C&I Penyimpanan Energi CESS 215kwh Penyimpanan Baterai BESS Sistem Penyimpanan Energi Komersial Industri

    • Model:Daya Kamadabaterei 200 kwhSistem Panyimpenan Energi Komersial
    • Bobot:2000 / 2200KGS
    • Kapasitas:215 kWh
    • daya Rated:100kw
    • ukuran:2360 * 1600 * 1000 mm
    • Sertifikat:Paket baterei IEC 62619 UN38.3
    • Produsen Sistem Panyimpenan Energi 215kwh:Daya Kamada
    • Jinis baterei:Paket LifePO4 3.2V / 280Ah, 1P16S
    • Fitur inti:Utilitas dhukungan, solar, generator akses multi-standar, paralel modular, manajemen visualisasi cerdas, pengiriman integrasi sistem, akses ing situs menyang beban bisa digunakake, ora perlu debugging
    • Dhukungan baterei:Grosir, OEM.ODM Custom 215kwh sistem panyimpenan energi
    • Garansi:10 taun
    • Wektu Pangiriman:7-14 dina kanggo conto, 35-60 dina kanggo produksi massal