• kamada-daya-banner-1112

Produk

48V 200Ah 10kwh 5kwh Lithium Lifepo4 Baterei Kabeh Ing Siji Sistem Panyimpenan Surya Sistem Hibrid Inverter Built-in

Katrangan singkat:

1. Skalabilitas

2. Urip dawa lan safety

3. Gampang kanggo nginstal lan nggunakake

4.Multiple mode kerja

5. Pangisian daya sing cepet lan fleksibel

 


Detail Produk

Tag produk

主图
Jeneng Model KMD-GYT24200 KMD-GYT48100 KMD-GYT48200 KMD-GYT48300
SPESIFIKASI TEKNIS INVERTER
Output AC
Daya Rated 3000VA / 3000W 5000VA / 5000W
Tegangan 230Vac±5%
Rated Saiki 13A 21.8A
Input baterei
Range Tegangan 20 ~ 30VDC 40 ~ 60VDC
Tegangan Rated 24VDC 48VDC
Input AC:
Range Tegangan 170-280VAC
Frekuensi 50 Hz/60 HZ
Maks.AC Bypass Arus 40A
Maks.Arus Pengisian AC 60A
listrik
Tegangan nominal 25.6V 48V/51.2V
Kapasitas energi 200Ah (5.12KWH) 100Ah(5.12KWH) 200Ah(10.24KWH) 300Ah(15.36KWH)
Jinis baterei LFP (LiFePO4)
Input PV
Maks.daya 3000W 5000W
Maks.Tegangan mbukak 500V
Range Tegangan Input MPPT 120-450VDC
Maks.Input Saiki 13A 16A
Output Inveter
Maks.daya 3000W 5000W
Maks.Ngisi Arus 13A 21.8A
Ukuran (LxWxH)(mm) 393*535*160
Bobot 14KGS 15KGS
SPESIFIKASI TEKNIS BATERAI
listrik
Tegangan nominal 25.6V 48V/51.2V
Kapasitas energi 200Ah (5.12KWH) 100Ah(5.12KWH) 200Ah(10.24KWH) 300Ah(15.36KWH)
Jinis baterei LFP (LiFePO4)
Operasi
Kisaran Suhu Operasi 0 ℃ ~ + 45 ℃ (Pengisian)/-20 ℃ ~ + 60 ℃ (Mbuwang)
Kisaran Suhu Panyimpenan -30 ℃ ~ + 60 ℃
Kelembapan 5%~ 95%
fisik
Ukuran (LxWxH)(mm) 903*535*160 903*535*160 1363*535*160 1823*535*160
Bobot 60KGS 60KGS 102KGS 144KGS
Siklus urip Sekitar 6000 kaping
Sertifikat
Sertifikat CE/UN38.3/MSDS

Detail Produk

[ KMD Vertikal All In One ]
Vertikal kabeh ing siji iki kanthi sistem modular fleksibel bisa dirancang adhedhasar konsumsi energi kluwarga saben dina. rong dina gumantung saka panjaluk mbukak

主图1
主图4

Ukuran kompak

Baterei Kapadhetan energi dhuwur, Kamada Powerbox Ultra-Kompak, Bobot entheng.Ukuran Kompak Ndadekake Kamada Powerbox Gampang Ditangani.

Desain Modular

Desain Modular Menehi Pelanggan Akhir Daya Pilihan Kapasitas Ngirim Nganti 140KW Kanthi Modul Maks Tunggal (10.24KWh) Ing Sambungan Paralel 14pcs.

主图8
主图7

Long Life lan Safety

Integrasi Industri Vertikal Njamin Luwih saka 6000 Siklus Kanthi Sel Baterei Lithium Iron Phosphate 80% DoD Aman.

Deskripsi Produk

摄图原创作品

Aplikasi Produk

WechatIMG4112
加链接产品

Shenzhen Kamada Electronic Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi dhuwur sing spesialisasine ing riset lan pangembangan, manufaktur lan dodolan baterei lithium wesi fosfat kanggo sistem panyimpenan energi lan solusi baterei pengganti SLA.Produk kita qualified karo standar ISO9001, UL, CB, IEC62133, CE, ROHS, UN 38.3 lan MSDS lan digunakake digunakake kanggo sistem panyimpenan ngarep solar, UPS, Golf Trolley Cart, Yacht, Fishing Boat, AGV, forklift lan wilayah baterei selaras liyane , Tim R&D kita bisa kanggo riset lan pangembangan hardware lan piranti lunak.Fitur lan kaluwihan Desain kabeh-ing-siji modular Instalasi cepet kanthi plug&play Ekspansi kapasitas baterei fleksibel Sel baterei Li Fe PO4, safety lan dipercaya Desain modular lan kabeh-ing-siji, katon kompak lan elegan, baterei bisa ditambahi.

bg_img1

FAQ

Q 1. Apa aku bisa duwe pesenan sampel?

1. Ya, kita welcome supaya sampel kanggo nyoba lan mriksa kualitas.

Q 2. Apa sampeyan nampa nggunakake logo kita?

A: Kabeh produk kita ditampa kanggo nyithak logo sampeyan ing kandang lan kothak paket,
iku gumantung ing jumlah, saka 200pcs kanggo 1000pcs.

Q3.carane kita bisa njamin kualitas?

A: Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;Tansah Inspeksi pungkasan
sadurunge pangiriman;

Q 4. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?

A: CE/TUV/MSDS/ISO/CB/UL/ROHS sertifikat.

Q 5. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Ya, kita pabrik, nyedhiyakake layanan OEM / ODM.

Q6.Cara kanggo milih inverter cocok?

A: Yen beban sampeyan minangka beban resistif, kayata: bolam, sampeyan bisa milih inverter gelombang sing diowahi.
Nanging yen beban induktif lan beban kapasitif,
disaranake nggunakake inverter daya gelombang sinus murni.

Q7.Kepiye carane milih ukuran inverter?

A: Beda jinis panjaluk beban kanggo daya beda.Sampeyan bisa ndeleng beban
nilai daya kanggo nemtokake ukuran inverter daya.

Shenzhen Kamada Electronic Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi dhuwur sing spesialisasine ing riset lan pangembangan, manufaktur lan dodolan baterei lithium wesi fosfat kanggo sistem panyimpenan energi lan solusi baterei pengganti SLA.Produk kita qualified karo standar ISO9001, UL, CB, IEC62133, CE, ROHS, UN 38.3 lan MSDS lan digunakake digunakake kanggo sistem panyimpenan ngarep solar, UPS, Golf Trolley Cart, Yacht, Fishing Boat, AGV, forklift lan wilayah baterei selaras liyane , Tim R&D kita bisa kanggo riset lan pangembangan hardware lan piranti lunak.Fitur lan kaluwihan Desain kabeh-ing-siji modular Instalasi cepet kanthi plug&play Ekspansi kapasitas baterei fleksibel Sel baterei Li Fe PO4, safety lan dipercaya Desain modular lan kabeh-ing-siji, katon kompak lan elegan, baterei bisa ditambahi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita