• kamada-daya-banner-1112

Produk

Kamada Power 12v 100Ah Lifepo4 Baterei

Katrangan singkat:

  • Model:12.5V 100Ah LiFePO4 Lithium RV baterei
  • Bobot:11 KGS
  • ukuran:266*168*209 mm
  • Sertifikat:CE/UN38.3/MSDS
  • Produsen baterei Lifepo4:Daya Kamada
  • Jinis baterei:Baterei Lifepo4 utawa Baterei Ion Sodium
  • Fitur inti:Bluetooth, Wifi, pemanasan otomatis, APLIKASI Khusus, IP67
  • Dhukungan baterei:Grosir, OEM.ODM 12V 100Ah Lifepo4 Baterei
  • Garansi:5 taun
  • Wektu Pangiriman:7-14 dina kanggo conto, 35-60 dina kanggo produksi massal
  • Aplikasi:Baterei RV, Baterei Boot & Fishing, Baterei Tenaga Surya & Angin, Baterei Camping, Baterei Aplikasi Off-Grid

Detail Produk

Tag produk

Kamada Power 12.8V 100Ah Lifepo4 Baterei 0001

Kamada Power 12V 100Ah LifePO4 Lithium RV Fitur baterei

Kamada Power 12.8V 50Ah Lifepo4 Fitur baterei

Fungsi Ekualisasi Aktif (Aktif Pasif Opsional)

Fungsi Ekualisasi Aktif lan Pasif Aktif Opsional-0

Kamada Power OEM ODM Kustom 12V LifePO4 Tegangan lan Kapasitas Baterei

Baterei LifePO4 12.8V 50ah Baterei LifePO4 12.8V 200ah Baterei LifePO4 25.6V 100ah
Baterei LifePO4 12.8V 100ah Baterei LifePO4 12.8V 300ah Baterei LifePO4 25.6V 150ah
Baterei LifePO4 12.8V 150ah Baterei LifePO4 25.6V 300ah Baterei LifePO4 25.6V 200ah
Luwih Tegangan lan Kapasitas Baterei LifePO4 Bisa Disetel

Sistem BMS Ultra Aman

Kamada Power Battery BMS

Kamada Power baterei BMS mesthekake operasi aman ing suhu nemen, nyegah overcharging lan over-discharging, ngluwihi umur baterei, lan menehi kinerja dipercaya karo daya lan discharging efisien.Uga kalebu proteksi arus kakehan lan sirkuit cendhak kanggo safety sistem, nawakake pilihan pangguna kanggo imbangan aktif utawa pasif kanggo ngoptimalake kinerja baterei lan efisiensi energi.

Kamada Power 12v 100Ah LiFePO4 Baterei ing Series lan Paralel

Kamada Power 12v 100Ah LiFePO4 Baterei ing Seri lan Paralel 004

Kamada Power 12v 100ah LiFePO4 Lithium RV Baterai VS Baterai Lead-Acid

Kamada Power SLA 12v 100ah LiFePO4 Baterei VS Lead-Acid Baterei 1005

12V 100Ah LifePO4 Battery Integrated Self-heating Function and Bluetooth APP

12V 100Ah LifePO4 Battery Integrated Self-heating Function and Bluetooth APP

Kamada Power 12v 100Ah LifePO4 Baterei 3 Cara Ngisi daya

Kamada Power 12v 50Ah SLA LifePO4 Baterei 3 Cara Ngisi daya

Skenario Aplikasi Baterei LifePO4 Kamada Power 12V 100Ah

Kamada Power 12v SLA LifePO4 Baterei Skenario Aplikasi

Aplikasi Baterai LiFePO4 12v 100Ah: Kendaraan Rekreasi, Boot & Fishing, Tenaga Surya & Angin, Kemah, Aplikasi Off-Grid

Napa Pilih Kamada Power OEM ODM Produk Baterei?

Sampeyan ora perlu kuwatir babagan tantangan masalah baterei khusus iki!
Ora bisa nyukupi syarat baterei khusus, wektu timbal produksi sing dawa, wektu pangiriman sing alon, komunikasi sing ora efisien, ora ana jaminan kualitas, rega produk sing ora kompetitif, lan pengalaman layanan sing ala yaiku masalah kasebut!

Daya profesionalisme!
Kita wis nglayani ewu pelanggan baterei saka macem-macem industri lan nggawe ewu produk baterei!Kita ngerti pentinge komunikasi sing jero babagan kabutuhan, kita ngerti produk baterei saka desain nganti produksi massal saka macem-macem tantangan lan masalah teknis, lan carane ngatasi masalah kasebut kanthi cepet lan efektif!

Gawe solusi baterei khusus sing efektif!
Kanggo nanggepi kabutuhan baterei khusus, kita bakal nemtokake tim proyek teknologi baterei khusus kanggo menehi layanan 1-kanggo-1.Komunikasi karo sampeyan kanthi jero babagan industri, skenario, syarat, titik nyeri, kinerja, fungsi, lan gawe solusi baterei khusus.

Pangiriman produksi baterei khusus kanthi cepet!
Kita lincah lan cepet kanggo mbantu sampeyan entuk saka desain produk baterei, kanggo sampling baterei, kanggo produksi massal produk baterei.Entuk desain produk sing cepet, produksi lan manufaktur sing cepet, pangiriman lan pengiriman cepet, kualitas paling apik lan rega pabrik kanggo baterei khusus!

Mbantu sampeyan cepet entuk kesempatan pasar baterei panyimpenan energi!
Kamada Power mbantu sampeyan entuk produk baterei sing disesuaikan kanthi cepet, nambah daya saing produk, lan mbantu sampeyan cepet entuk pimpinan ing pasar baterei panyimpenan energi.

Kamada Power Lithium ion Battery Produsen Proses Produksi Pabrik

Kamada Power Lithium ion Battery Produsen Proses Produksi Pabrik

Produsen Baterai Kamada Power

Kamada Power Lithium ion Baterei Produsen Pabrik Show

Pabrik Baterei Daya Kamada ngasilake kabeh jinis solusi baterei oem odm sing disesuaikan: baterei solar ngarep, baterei kendaraan kacepetan rendah (baterei golf, baterei RV, baterei lithium sing diowahi timbal, baterei cart listrik, baterei forklift), baterei laut, baterei kapal pesiar. , baterei voltase dhuwur, baterei tumpuk,Baterei ion sodium, sistem panyimpenan energi industri lan komersial

FAQ

Q 1. Apa aku bisa duwe pesenan sampel?

1. Ya, kita welcome supaya sampel kanggo nyoba lan mriksa kualitas.

Q 2. Apa sampeyan nampa nggunakake logo kita?

A: Kabeh produk kita ditampa kanggo nyithak logo sampeyan ing kandang lan kothak paket,
iku gumantung ing jumlah, saka 200pcs kanggo 1000pcs.

Q3.carane kita bisa njamin kualitas?

A: Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;Tansah Inspeksi pungkasan
sadurunge pangiriman;

Q 4. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?

A: CE/TUV/MSDS/ISO/CB/UL/ROHS sertifikat.

Q 5. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Ya, kita pabrik, nyedhiyakake layanan OEM / ODM.

Q6.Cara kanggo milih inverter cocok?

A: Yen beban sampeyan minangka beban resistif, kayata: bolam, sampeyan bisa milih inverter gelombang sing diowahi.
Nanging yen beban induktif lan beban kapasitif,
disaranake nggunakake inverter daya gelombang sinus murni.

Q7.Kepiye carane milih ukuran inverter?

A: Beda jinis panjaluk beban kanggo daya beda.Sampeyan bisa ndeleng beban
nilai daya kanggo nemtokake ukuran inverter daya.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita