• kamada-daya-banner-1112

Produk

Kamada Power 12V 200Ah LiFePO4 Baterei

Katrangan singkat:

  • Model:Baterei 12V 200Ah LiFePO4
  • Bobot:24KGS
  • ukuran:522*238*218 mm
  • Sertifikat:CE/UN38.3/MSDS
  • Produsen baterei Lifepo4:Daya Kamada
  • Jinis baterei:Baterai Lifepo4 Kab
  • Fitur inti:Bluetooth, Wifi, pemanasan otomatis, APLIKASI sing disesuaikan
  • Dhukungan baterei:Grosir, OEM.ODM 12V 200Ah Lifepo4 Baterei
  • Garansi:5 taun
  • Wektu Pangiriman:7-14 dina kanggo conto, 35-60 dina kanggo produksi massal

Detail Produk

Tag produk

Kamada Power 12.8V 200Ah Lifepo4 Baterei 0001

Kamada Power 12V 200Ah LifePO4 Fitur baterei

Kamada Power 12.8V 200Ah Lifepo4 Fitur Baterei 002

Fungsi Ekualisasi Aktif (Aktif Pasif Opsional)

Fungsi Ekualisasi Aktif lan Pasif Aktif Opsional-0

Kamada Power OEM ODM Kustom 12V LifePO4 Tegangan lan Kapasitas Baterei

Baterei LifePO4 12.8V 50ah Baterei LifePO4 12.8V 200ah Baterei LifePO4 25.6V 100ah
Baterei LifePO4 12.8V 100ah Baterei LifePO4 12.8V 300ah Baterei LifePO4 25.6V 150ah
Baterei LifePO4 12.8V 150ah Baterei LifePO4 25.6V 300ah Baterei LifePO4 25.6V 200ah
Luwih Tegangan lan Kapasitas Baterei LifePO4 Bisa Disetel

Sistem BMS Ultra Aman

Kamada Power Battery BMS

Baterei Kamada Power 12v 200Ah Lifepo4 BMS njamin operasi sing aman ing suhu sing ekstrem, nyegah ngisi daya sing berlebihan lan mbuwang luwih akeh, nambah umur baterei, lan nyedhiyakake kinerja sing dipercaya kanthi pangisi daya lan pangisi daya sing efisien.Uga kalebu proteksi arus kakehan lan sirkuit cendhak kanggo safety sistem, nawakake pilihan pangguna kanggo imbangan aktif utawa pasif kanggo ngoptimalake kinerja baterei lan efisiensi energi.

Kamada Power 12v 100Ah LiFePO4 Baterei ing Series lan Paralel

Kamada Power 12v 200Ah LiFePO4 Baterei ing Series lan Paralel

Ing Paralel (nganti 4p):12V 400Ah 4,8 kwh

Ing Seri (nganti 4 detik):48V 100Ah 4,8 kwh

Kamada Power 12v 200ah LiFePO4 Baterei VS Lead-Acid Baterei

Kamada Power SLA 12v 200ah LiFePO4 Baterei VS Lead-Asam Baterei

12V 200Ah LifePO4 Battery Integrated Self-heating Function and Bluetooth APP

Baterei Lifepo4 12v 200Ah Fungsi pemanasan mandiri lan Bluetooth

Kamada Power 12v 200Ah LifePO4 Baterei 3 Cara Ngisi daya

Kamada Power 12v 50Ah SLA LifePO4 Baterei 3 Cara Ngisi daya

Kamada Power 12V 200Ah Skenario Aplikasi Baterei LifePO4

Kamada Power 12v SLA LifePO4 Baterei Skenario Aplikasi

Aplikasi Baterai LiFePO4 12v 200Ah: Kendaraan Rekreasi, Boot & Fishing, Tenaga Surya & Angin, Kemah, Aplikasi Off-Grid

Napa Pilih Kamada Power OEM ODM Produk Baterei?

Sampeyan ora perlu kuwatir babagan tantangan masalah baterei khusus iki!
Ora bisa nyukupi syarat baterei khusus, wektu timbal produksi sing dawa, wektu pangiriman sing alon, komunikasi sing ora efisien, ora ana jaminan kualitas, rega produk sing ora kompetitif, lan pengalaman layanan sing ala yaiku masalah kasebut!

Daya profesionalisme!
Kita wis nglayani ewu pelanggan baterei saka macem-macem industri lan nggawe ewu produk baterei!Kita ngerti pentinge komunikasi sing jero babagan kabutuhan, kita ngerti produk baterei saka desain nganti produksi massal saka macem-macem tantangan lan masalah teknis, lan carane ngatasi masalah kasebut kanthi cepet lan efektif!

Gawe solusi baterei khusus sing efektif!
Kanggo nanggepi kabutuhan baterei khusus, kita bakal nemtokake tim proyek teknologi baterei khusus kanggo menehi layanan 1-kanggo-1.Komunikasi karo sampeyan kanthi jero babagan industri, skenario, syarat, titik nyeri, kinerja, fungsi, lan gawe solusi baterei khusus.

Pangiriman produksi baterei khusus kanthi cepet!
Kita lincah lan cepet kanggo mbantu sampeyan entuk saka desain produk baterei, kanggo sampling baterei, kanggo produksi massal produk baterei.Entuk desain produk sing cepet, produksi lan manufaktur sing cepet, pangiriman lan pengiriman cepet, kualitas paling apik lan rega pabrik kanggo baterei khusus!

Mbantu sampeyan cepet entuk kesempatan pasar baterei panyimpenan energi!
Kamada Power mbantu sampeyan entuk produk baterei sing disesuaikan kanthi cepet, nambah daya saing produk, lan mbantu sampeyan cepet entuk pimpinan ing pasar baterei panyimpenan energi.

Kamada Power Lithium ion Battery Produsen Proses Produksi Pabrik

Kamada Power Lithium ion Battery Produsen Proses Produksi Pabrik

Produsen Baterai Kamada Power

Kamada Power Lithium ion Baterei Produsen Pabrik Show

Pabrik Baterei Daya Kamada ngasilake kabeh jinis solusi baterei oem odm sing disesuaikan: baterei solar ngarep, baterei kendaraan kacepetan rendah (baterei golf, baterei RV, baterei lithium sing diowahi timbal, baterei cart listrik, baterei forklift), baterei laut, baterei kapal pesiar. , baterei voltase dhuwur, baterei tumpuk,Baterei ion sodium, sistem panyimpenan energi industri lan komersial


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita