• kamada-daya-banner-1112

Baterei Tembok Daya

Produsen Pabrik Baterei Powerwall 5kw 10kw China

  • Kamada Powerwall Sodium Ion Battery 10kWh Supplier Factory Produsen

    Kamada Powerwall Sodium Ion Battery 10kWh Supplier Factory Produsen

    Baterei ion Sodium Kamada Powerwall 10kWh, solusi panyimpenan energi inovatif sing dirancang kanggo ngowahi kebutuhan serep daya sampeyan.Kanthi teknologi ion sodium sing canggih, baterei iki njamin kinerja lan daya tahan sing dipercaya.Seneng daya serep sing dawa tanpa repot ngisi ulang sing kerep, amarga kemampuan ngisi daya cepet lan umur sing luwih dawa, nyedhiyakake nganti 10,000 siklus daya sing bisa dipercaya.Cocog kanggo setelan omah lan komersial, nawakake kapasitas panyimpenan sing akeh, sing bisa nguwasani peralatan lan piranti penting kanggo wektu sing suwe.Pamit kanggo gangguan listrik lan ngrampungake masa depan sing luwih cerah lan lestari kanthi solusi energi sing dipercaya iki.

  • 10kWh baterei Power wall Ngarep baterei Storage

    10kWh baterei Power wall Ngarep baterei Storage

    Kamada powerwall 10kwh sing dipasang ing tembok serep baterei omah minangka piranti panyimpenan energi omah sing cerdas sing menehi kemampuan kanggo nyimpen daya sing digawe dening sistem solar ing papan utawa saka kothak kanggo digunakake minangka cadangan baterei omah darurat.Senadyan daya tarik minangka piranti daya darurat, Powerwall dirancang saka awal minangka cara kanggo sing duwe omah karo sistem solar ing situs kanggo ngluwihi daya sing diasilake nalika awan awan nganti wengi.

    • Baterai Lithium Iron Fosfat (LiFePO4).
    • Saiki teknologi lithium paling aman.
    • Resistance banget kanggo penyalahgunaan.
    • Kurang saka 3% self discharging.
    • Bebas pangopènan, modular lan bobot entheng Nganti 60% bobot.
    • Sajarah panyimpenan ngawasi baterei Dibangun ing proteksi safety.
    • Kualitas dijamin 5 Taun Garansi, 10-15 Taun Dirancang urip layanan.
    • port komunikasi kasedhiya. Werna customizable, wheel .
    • Strip cahya bisa disesuaikan kanthi warna.
  • Pabrik Wall Mounted Baterei Deep Cycle Solar Battery Lifepo4 200Ah 24V Lithium Battery

    Pabrik Wall Mounted Baterei Deep Cycle Solar Battery Lifepo4 200Ah 24V Lithium Battery

    Daya KamadaBaterei Panyimpenan Energi Ngarepnawakake kinerja ngédap.Baterei Lithium 10KWH yaiku baterei powerwall sing dipasang ing tembok.Iki nyedhiyakake bukti banyu IP20 lan garansi 5 taun.Baterei iki dibangun kanggo tahan luwih saka 6000 siklus.Iki kalebu proteksi sirkuit cendhak, overcharge, lan over-discharge.Baterei Lithium 10KWH nduweni sirkuit sing seimbang lan bisa nyambungake pirang-pirang seri maksimal 15 baterei kanthi podo karo.

    Deskripsi Produk:

    Nomer Model: KMD-PL48200
    Kapasitas Nominal: 10KWH 200Ah
    Tegangan Nominal: 51.2V

  • KMD Deep Cycle Power Wall 10kw Solar Lithium Ion Lifepo4 Baterai 200ah Kanggo Sistem Panyimpenan Daya Energi

    KMD Deep Cycle Power Wall 10kw Solar Lithium Ion Lifepo4 Baterai 200ah Kanggo Sistem Panyimpenan Daya Energi

    1. Baterai lithium besi fosfat (LiFePO4)

    2.Saiki teknologi lithium paling aman

    3. Resistance banget kanggo penyalahgunaan

    4. Kurang saka 3 % dhewe discharging

    5. Maintenance-free, modular lan bobot entheng Nganti 60 % bobot bobot

    6.Baterei ngawasi sajarah panyimpenan Dibangun ing pangayoman safety

    7.Quality guaranteed5 Years Warranty, 10-15 Years Dirancang urip layanan

    8. port komunikasi kasedhiya. Werna customizable, gembong

    9. Strip cahya bisa disesuaikan kanthi warna

  • KMD Lithium Solar Lifepo4 Dinding Daya Baterai 48v 100ah 200ah 300ah 5kw 10kw Paket Baterai Penyimpanan Energi Surya Rumah

    KMD Lithium Solar Lifepo4 Dinding Daya Baterai 48v 100ah 200ah 300ah 5kw 10kw Paket Baterai Penyimpanan Energi Surya Rumah

    1. Baterai lithium besi fosfat (LiFePO4)

    2.Saiki teknologi lithium paling aman

    3. Resistance banget kanggo penyalahgunaan

    4. Kurang saka 3 % dhewe discharging

    5. Maintenance-free, modular lan bobot entheng Nganti 60 % bobot bobot

    6.Baterei ngawasi sajarah panyimpenan Dibangun ing pangayoman safety

    7.Quality guaranteed5 Years Warranty, 10-15 Years Dirancang urip layanan

    8. port komunikasi kasedhiya. Werna customizable, gembong

    9. Strip cahya bisa disesuaikan kanthi warna

  • 51.2V Power Wall 5KWh 7KWh 10KWh baterei panyimpenan energi ngarep

    51.2V Power Wall 5KWh 7KWh 10KWh baterei panyimpenan energi ngarep

    1. Lithium wesi fosfat baterei (LiFePO4).

    2. Saiki teknologi lithium paling aman.

    3. resistance banget kanggo planggaran.

    4. Kurang saka 3 % self discharging.

    5. Bebas pangopènan, modular lan bobot entheng Nganti 60 % bobot bobot.

    6. Sajarah panyimpenan ngawasi baterei Dibangun ing proteksi safety.

    7. Quality dijamin5 Taun Warranty, 10-15 Taun Dirancang urip layanan.

    8. port komunikasi kasedhiya. Werna customizable, gembong.

    9. Strip cahya bisa disesuaikan kanthi warna.

  • Paket Dinding Daya baterei ngarep LiFePO4 48V 50Ah 5Kwh 7Kwh 10Kwh

    Paket Dinding Daya baterei ngarep LiFePO4 48V 50Ah 5Kwh 7Kwh 10Kwh

    1. Lithium wesi fosfat baterei (LiFePO4).

    2. Saiki teknologi lithium paling aman.

    3. resistance banget kanggo planggaran.

    4. Kurang saka 3 % self discharging.

    5. Maintenance-free, modular lan bobot entheng Nganti 60 % bobot bobot.

    6. Sajarah panyimpenan ngawasi baterei Dibangun ing proteksi safety.

    7. Quality dijamin5 Taun Warranty, 10-15 Taun Dirancang urip layanan.

    8. port komunikasi kasedhiya. Werna customizable, gembong.

    9. Strip cahya bisa disesuaikan kanthi warna.

  • KMD Garansi 10 Tahun Powerwall Lifepo4 Baterai Lithium 48v 100ah 150ah 200ah Tesla Power Wall 5kwh 7kwh 10kwh 20kwh

    KMD Garansi 10 Tahun Powerwall Lifepo4 Baterai Lithium 48v 100ah 150ah 200ah Tesla Power Wall 5kwh 7kwh 10kwh 20kwh

    1. Lithium wesi fosfat baterei (LiFePO4).

    2. Saiki teknologi lithium paling aman.

    3. resistance banget kanggo planggaran.

    4. Kurang saka 3 % self discharging.

    5. Bebas pangopènan, modular lan bobot entheng Nganti 60 % bobot bobot.

    6. Sajarah panyimpenan ngawasi baterei Dibangun ing proteksi safety.

    7. Quality dijamin5 Taun Warranty, 10-15 Taun Dirancang urip layanan.

    8. port komunikasi kasedhiya. Werna customizable, gembong.

    9. Strip cahya bisa disesuaikan kanthi warna.

  • KMD Home Solar System Lithium Ion Battery Wall Mounted Battery Lifepo4 Baterai 48v 50ah 100ah 150ah 200ah

    KMD Home Solar System Lithium Ion Battery Wall Mounted Battery Lifepo4 Baterai 48v 50ah 100ah 150ah 200ah

    1. Baterai lithium besi fosfat (LiFePO4)

    2.Saiki teknologi lithium paling aman

    3. Resistance banget kanggo penyalahgunaan

    4. Kurang saka 3 % dhewe discharging

    5. Maintenance-free, modular lan bobot entheng Nganti 60 % bobot bobot

    6.Baterei ngawasi sajarah panyimpenan Dibangun ing pangayoman safety

    7.Quality guaranteed5 Years Warranty, 10-15 Years Dirancang urip layanan

    8. port komunikasi kasedhiya. Werna customizable, gembong

    9. Strip cahya bisa disesuaikan kanthi warna

  • KMD Lithium Solar Lifepo4 Dinding Daya Baterai 48v 100ah 200ah 300ah 5kw 10kw Paket Baterai Penyimpanan Energi Surya Rumah

    KMD Lithium Solar Lifepo4 Dinding Daya Baterai 48v 100ah 200ah 300ah 5kw 10kw Paket Baterai Penyimpanan Energi Surya Rumah

    1. Multiple pilihan kapasitas energi.

    2. Tembok dipasang lan jinis lemah sing bisa dipilih.

    3. Trep RS485, RS232, BISA komunikasi.

    4. Warna strip lampu hiasan bisa disesuaikan.

    5. BMS Komprehensif kanggo cocog macem-macem inverter Sato.

  • 48v 51.2v lifepo4 solar baterei 100ah kanggo sistem panyimpenan daya energi

    48v 51.2v lifepo4 solar baterei 100ah kanggo sistem panyimpenan daya energi

    1. Lithium wesi fosfat baterei (LiFePO4).

    2. Saiki teknologi lithium paling aman.

    3. resistance banget kanggo planggaran.

    4. Kurang saka 3 % self discharging.

    5. Bebas pangopènan, modular lan bobot entheng Nganti 60 % bobot bobot.

    6. Sajarah panyimpenan ngawasi baterei Dibangun ing proteksi safety.

    7. Quality dijamin5 Taun Warranty, 10-15 Taun Dirancang urip layanan.

    8. port komunikasi kasedhiya. Werna customizable, gembong.

    9. Strip cahya bisa disesuaikan kanthi warna.

  • 51.2V 200ah 10kw 20kw 30kw Baterai Energi Surya sing Bisa Diisi Ulang

    51.2V 200ah 10kw 20kw 30kw Baterai Energi Surya sing Bisa Diisi Ulang

    1. Lithium wesi fosfat baterei (LiFePO4).

    2. Saiki teknologi lithium paling aman.

    3. resistance banget kanggo planggaran.

    4. Kurang saka 3 % self discharging.

    5. Bebas pangopènan, modular lan bobot entheng Nganti 60 % bobot bobot.

    6. Sajarah panyimpenan ngawasi baterei Dibangun ing proteksi safety.

    7. Quality dijamin5 Taun Warranty, 10-15 Taun Dirancang urip layanan.

    8. port komunikasi kasedhiya. Werna customizable, gembong.

    9. Strip cahya bisa disesuaikan kanthi warna.

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3