• kamada-daya-banner-1112

Produk

10kWh baterei Power wall Ngarep baterei Storage

Katrangan singkat:

Kamada powerwall 10kwh sing dipasang ing tembok serep baterei omah minangka piranti panyimpenan energi omah sing cerdas sing menehi kemampuan kanggo nyimpen daya sing digawe dening sistem solar ing papan utawa saka kothak kanggo digunakake minangka cadangan baterei omah darurat.Senadyan daya tarik minangka piranti daya darurat, Powerwall dirancang saka awal minangka cara kanggo sing duwe omah karo sistem solar ing situs kanggo ngluwihi daya sing diasilake nalika awan awan nganti wengi.

  • Baterai Lithium Iron Fosfat (LiFePO4).
  • Saiki teknologi lithium paling aman.
  • Resistance banget kanggo penyalahgunaan.
  • Kurang saka 3% self discharging.
  • Bebas pangopènan, modular lan bobot entheng Nganti 60% bobot.
  • Sajarah panyimpenan ngawasi baterei Dibangun ing proteksi safety.
  • Kualitas dijamin 5 Taun Garansi, 10-15 Taun Dirancang urip layanan.
  • port komunikasi kasedhiya. Werna customizable, wheel .
  • Strip cahya bisa disesuaikan kanthi warna.

  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    Baterei Kamada 10kWh kanggo Panyimpenan Baterei Ngarep Powerwall

    Baterei Kamada 10kWh kanggo Panyimpenan Baterei Ngarep Powerwall, sampurna kanggo panyimpenan energi solar.Iku dipasang ing tembok, 48V, lan 200Ah, nggunakake sel Lifepo4 kelas A.Kanthi 6000+ siklus jero, njamin linuwih jangka panjang.Pilih saka opsi baterei omah 5kWh, 7.5kWh, lan 10kWh.Baterei omah 10kWh powerwall duwe debit maksimal 100A, BMS terintegrasi kanggo proteksi, lan kompatibilitas karo inverter Growatt, Goode, Deye lan SRNE.Seneng modular, desain kompak, instalasi gampang, lan laser welding kanggo kekiatan.Kapasitas sing bisa ditambahi nganti 15 bungkus kanthi paralel, lan sistem panyimpenan energi fotovoltaik sing bisa disesuaikan.Percaya Kamada Power kanggo operasi sing dipercaya lan aman, sanajan ing kahanan sing angel.

    Sistem Manajemen Baterai 10Kwh

    baterei 48V 200Ah 10 kWh Powerwall dening Kamada Power, nampilaken Sistem Manajemen Baterei (BMS) sing dibangun khusus kanggo sistem panyimpenan energi surya.Ora kaya desain BMS konvensional, sistem inovatif kita dirancang khusus kanggo aplikasi solar, njamin kinerja optimal lan umur dawa.

    BMS nggabungake protokol komunikasi terpadu karo merek inverter terkemuka ing pasar, njamin kompatibilitas lancar lan stabilitas sing luwih apik.Fitur canggih iki ora mung nggedhekake efisiensi sistem nanging uga ngluwihi umur baterei, nyedhiyakake solusi panyimpenan energi sing dipercaya lan tahan lama kanggo sing duwe omah.

    Kanthi Kamada Power, sampeyan bisa ngandelake komitmen kita kanggo ngirim teknologi mutakhir sing nyukupi panjaluk unik babagan panyimpenan energi omah.Temokake bedane karo BMS canggih sing dirancang kanggo ngoptimalake kinerja lan linuwih sistem energi omah solar sampeyan.

    BMS Baterei Ngarep (Sistem Manajemen Baterei) minangka sistem sing dirancang kanthi profesional kanggo njamin keamanan lan linuwih sistem baterei.Mangkene fitur utama BMS kita:

    • Cut off suhu liwat: Nalika suhu baterei ngluwihi sawetara aman, sistem kanthi otomatis ngethok daya baterei kanggo nyegah risiko potensial saka overheating.
    • Over Voltage cutoff: Sawise voltase baterei ngluwihi batesan safety, BMS langsung interrupts proses ngisi daya kanggo nglindhungi baterei lan peralatan lingkungan saka efek saka overvoltage.
    • Proteksi sirkuit cendhak: Yen ana short circuit baterei, BMS langsung ngethok arus kanggo nyegah kakehan baterei lan karusakan peralatan.
    • Over charge/discharge cutoff: BMS ngawasi status ngisi daya lan mbuwang baterei lan kanthi otomatis mandheg ngisi daya utawa ngeculake nalika baterei tekan nilai maksimum sing diidini sajrone ngisi daya utawa nilai minimal sing diidini sajrone ngisi daya kanggo nyegah karusakan ing umur baterei.
    • Swara cutoff saiki: Nalika arus dhuwur sing ora normal dumadi nalika ngisi daya utawa mbuwang baterei, BMS langsung ngganggu arus kanggo nyegah kakehan baterei lan risiko safety potensial.
    • port komunikasi: RS232, RS485, Bluetooth (opsional), WiFi (opsional), BISA (opsional)

     

    Spesifikasi Tembok Daya Baterai Ngarep 10KWH:

    Model Paket baterei LiFePO4 10kWh sing dipasang ing tembok
    Energi Kapasitas 10,24 kWh
    Kapasitas Ah 200Ah
    Kelembapan 5%~95%
    Kapasitas sing bisa digunakake 9,7 kWh
    Tegangan nominal 51.2V
    Tegangan operasi 46.4V – 57.6V
    Arus Pengisian/Discharging Maksimum 90A @ 25 ℃ / 120A @ 25 ℃
    BMS Max 15 Baterei ing Paralel
    Life Cycling (0,5C 25 ℃) 6000 siklus
    Garansi 10 MWh saben kWh
      5 taun
    Suhu Operasi 0 ℃ ~ +50 ℃
    Suhu panyimpenan -30 ℃ ~ +60 ℃
    Bobot 90KG
    ukuran 552471248 MM
    Scalable Max 15PCS Ing Paralel
    Sertifikasi MSDS, UN38.3, RoHS, IEC62619, UL
    Komunikasi RS485, CAN utawa RS232 kanggo Inverter Sato

     

    Tansah duwe daya serep ing omah kanthi tembok daya 10KWH

    produsen baterai natrium ion kustom kamada power 002

    Instalasi cepet:
    Dirancang karo kabel konektor baterei madhep munggah, iku sarujuk kanggo instalasi saka baterei kluwarga, lan kabèh iku ayu lan prasaja sawise instalasi rampung.

    Kuwat lan awet:
    Desain panel mburi sing dipasang ing tembok, desain ukuran gedhe, nggunakake bahan kualitas sing luwih dhuwur, gantung ing tembok luwih kuat, dipercaya lan tahan lama.

    Aman lan dipercaya:
    Pilih sel baterei Lifepo4 kelas A, aman, stabil lan dipercaya, siklus jero 6000 kali, umur simpan efektif nganti 5 taun.

    Kompatibilitas apik:
    kompatibel karo kabeh merek utama inverter, gampang kanggo nggabungake lan nginstal karo inverter.

    rega paling apik:
    rega paling apik kanggo kualitas padha, kualitas paling apik kanggo rega padha.

    Bisa dikustomisasi:
    15 taun pengalaman pabrik kustomisasi baterei omah, tim layanan teknis profesional, bisa nyedhiyakake solusi kustomisasi baterei omah sing lengkap miturut kabutuhan sampeyan.Gawe marem produk, wektu pangiriman, entuk bathi saka target pasar lan premis kualitas kanggo entuk solusi baterei omah sing paling apik;

     

    Sorotan Baterei 10Kwh

    • Baterai Lithium Iron Fosfat (LiFePO4).
    • Saiki teknologi lithium paling aman.
    • Resistance banget kanggo penyalahgunaan.
    • Kurang saka 3% self discharging.
    • Bebas pangopènan, modular lan bobot entheng Nganti 60% bobot.
    • Sajarah panyimpenan ngawasi baterei Dibangun ing proteksi safety.
    • Kualitas dijamin 5 Taun Garansi, 10-15 Taun Dirancang urip layanan.
    • port komunikasi kasedhiya. Werna customizable, wheel .
    • Strip cahya bisa disesuaikan kanthi warna.

    Kamada Power Top 10 Produsen Baterei Lithium Ion ing China

    Produsen Baterei Lithium ion Daya Kamada

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita