• kamada-daya-banner-1112

Baterei Golf Cart

Top China Lithium Golf Cart Baterei Supplier Pabrik
  • 60V 72V 50Ah 80Ah 100Ah Lithium LiFepo4 Baterai untuk Paket Baterai Golf Cart

    60V 72V 50Ah 80Ah 100Ah Lithium LiFepo4 Baterai untuk Paket Baterai Golf Cart

    1. Lithium wesi fosfat baterei (LiFePO4).

    2. Saiki teknologi lithium paling aman.

    3. resistance banget kanggo planggaran.

    4. Kurang saka 3 % self discharging.

    5. Maintenance-free, modular lan bobot entheng Nganti 60 % bobot bobot.

    6. Sajarah panyimpenan ngawasi baterei Dibangun ing proteksi safety.

    7. Quality dijamin5 Taun Warranty, 10-15 Taun Dirancang urip layanan.

  • 36V 80Ah Lithium Ion Golf Cart Baterei

    36V 80Ah Lithium Ion Golf Cart Baterei

    • Model:Baterei Golf Cart 38.4V 80Ah
    • Bobot:27KGS
    • ukuran:400 * 330 * 230 mm
    • Sertifikat:CE/UN38.3/MSDS
    • Produsen baterei Golf Cart:Daya Kamada
    • Jinis baterei:Baterei LiFePO4
    • Fitur inti:Bluetooth, Wifi, pemanasan otomatis, APLIKASI sing disesuaikan
    • Dhukungan baterei:Grosir, OEM.ODM Golf Cart Baterei
    • Garansi:5 taun
    • Wektu Pangiriman:7-14 dina kanggo conto, 35-60 dina kanggo produksi massal
  • 36V 100Ah baterei lithium golf cart karo dibangun ing BMS

    36V 100Ah baterei lithium golf cart karo dibangun ing BMS

    1) Sèl Otomatis Grade A

    2) Ultra Aman karo Smart BMS

    3) Modul baterei internal sing tahan lama

    4) Dhukungan dhuwur discharge saiki 150A/200A/250A/300A

    5) Tampilan / Pemanasan opsional

    6) Nyetak logo dhewe ing baterei

    7) Kita bisa nyedhiyakake solusi sistem lengkap, kayata pangisi daya, pengurangan voltase, krenjang, lsp

    8) Diverifikasi supplier dipercaya, supaya kerjasama long term karo klien saka macem-macem negara

  • 48V 100Ah LiFePO4 Lithium Golf Cart Baterei

    48V 100Ah LiFePO4 Lithium Golf Cart Baterei

    1) Sèl Otomatis Grade A

    2) Ultra Aman karo Smart BMS

    3) Modul baterei internal sing tahan lama

    4) Dhukungan dhuwur discharge saiki 150A/200A/250A/300A

    5)Tampilan / Pemanasan opsional

    6) Nyetak logo dhewe ing baterei

    7) Kita bisa nyedhiyakake solusi sistem lengkap, kayata pangisi daya, pengurangan voltase, krenjang, lsp

    8) Diverifikasi supplier dipercaya, supaya kerjasama long term karo klien saka macem-macem negara

  • 100% DOD 48V 80Ah Golf Cart baterei Pack LiFepo4 baterei

    100% DOD 48V 80Ah Golf Cart baterei Pack LiFepo4 baterei

    1. Lithium wesi fosfat baterei (LiFePO4).

    2. Saiki teknologi lithium paling aman.

    3. resistance banget kanggo planggaran.

    4. Kurang saka 3 % self discharging.

    5. Maintenance-free, modular lan bobot entheng Nganti 60 % bobot bobot.

    6. Sajarah panyimpenan ngawasi baterei Dibangun ing proteksi safety.

    7. Quality dijamin5 Taun Warranty, 10-15 Taun Dirancang urip layanan.

  • 72v 100ah Lithium Golf Cart baterei Pack LiFepo4 baterei

    72v 100ah Lithium Golf Cart baterei Pack LiFepo4 baterei

    1. Lithium wesi fosfat baterei (LiFePO4).

    2. Saiki teknologi lithium paling aman.

    3. resistance banget kanggo planggaran.

    4. Kurang saka 3 % self discharging.

    5. Maintenance-free, modular lan bobot entheng Nganti 60 % bobot bobot.

    6. Sajarah panyimpenan ngawasi baterei Dibangun ing proteksi safety.

    7. Quality dijamin5 Taun Warranty, 10-15 Taun Dirancang urip layanan.