• kamada-daya-banner-1112

Produk

Rak baterei 24V 25.6V 200Ah 5kwh 5.12kwh baterei LiFePO4 kanggo solar ngarep nggunakake

Katrangan singkat:

1. Ukuran kompak & bobot entheng

2. Output Daya Dhuwur & Rasio Energi sing Bisa Digunakake

3. Desain Modular & Sistem Expandable

4.Baterei paling aman & Kompatibilitas Sampurna

5.Natural Cooling & Gampang Instalasi

6. Sertifikasi kasedhiya


Detail Produk

manual pangguna baterei

Tag produk

svavav (5)
截屏2023-06-27 16.00.54
细节图

Cocog Kanggo Aplikasi 48V

Baterai Rak KMD Kab

Ndhukung komunikasi CAN utawa RS485. Kontrol presisi sing dhuwur

kanthi akurasi voltase 5mv lan akurasi suhu 0,5 ℃.

Customizable & Custom Warna & CE/UN38.3/MSDS

Aplikasi Produk

svavav (2)
suwi (1)
suwi (2)

Profil Perusahaan

Shenzhen Kamada Electronic Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi dhuwur sing spesialisasine ing riset lan pangembangan, manufaktur lan dodolan baterei lithium wesi fosfat kanggo sistem panyimpenan energi lan solusi baterei pengganti SLA.Produk kita qualified karo standar ISO9001, UL, CB, IEC62133, CE, ROHS, UN 38.3 lan MSDS lan digunakake digunakake kanggo sistem panyimpenan ngarep solar, UPS, Golf Trolley Cart, Yacht, Fishing Boat, AGV, forklift lan wilayah baterei selaras liyane , Tim R&D kita bisa kanggo riset lan pangembangan hardware lan piranti lunak.Fitur lan kaluwihan Desain kabeh-ing-siji modular Instalasi cepet kanthi plug&play Ekspansi kapasitas baterei fleksibel Sel baterei Li Fe PO4, safety lan dipercaya Desain modular lan kabeh-ing-siji, katon kompak lan elegan, baterei bisa ditambahi.

bg_img1

FAQ

Q 1. Apa aku bisa duwe pesenan sampel?

1. Ya, kita welcome supaya sampel kanggo nyoba lan mriksa kualitas.

Q 2. Apa sampeyan nampa nggunakake logo kita?

A: Kabeh produk kita ditampa kanggo nyithak logo sampeyan ing kandang lan kothak paket,
iku gumantung ing jumlah, saka 200pcs kanggo 1000pcs.

Q3.carane kita bisa njamin kualitas?

A: Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;Tansah Inspeksi pungkasan
sadurunge pangiriman;

Q 4. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?

A: CE/TUV/MSDS/ISO/CB/UL/ROHS sertifikat.

Q 5. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Ya, kita pabrik, nyedhiyakake layanan OEM / ODM.

Q6.Cara kanggo milih inverter cocok?

A: Yen beban sampeyan minangka beban resistif, kayata: bolam, sampeyan bisa milih inverter gelombang sing diowahi.
Nanging yen beban induktif lan beban kapasitif,
disaranake nggunakake inverter daya gelombang sinus murni.

Q7.Kepiye carane milih ukuran inverter?

A: Beda jinis panjaluk beban kanggo daya beda.Sampeyan bisa ndeleng beban
nilai daya kanggo nemtokake ukuran inverter daya.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • kamada-server-rak-baterei

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita